Responsive image

Recomanacions i horari

A partir de les 4 de la tarda, acosteu-vos al tram. Sigueu-hi pels volts de 2/4 de 5 perquè l'accés amb vehicles a partir d'aquesta hora ja no serà possible.

La cadena ha d’estar formada a les 5 i s’ha de mantenir formada fins a 2/4 de 6.

Des de les 4, les emissores municipals de la comarca (Cassà, Celrà, Salt, Sant Gregori, Sarrià de Ter i Vilablareix) us oferiran un programa especial. Porteu les vostres ràdios o utilitzeu la del mòbil (en alguns punts pot fallar la cobertura: dugueu auriculars que us serveixin d’antena)

Per als trams urbans, desplaceu-vos a peu. Els interurbans o de barris allunyats dels centres són els que disposen de més aparcament. Consulteu les característiques de cada tram.

Feu cas de les instruccions de les policies municipals, dels mossos d’Esquadra i dels voluntaris. Els dispositius preparats son complexos i per garantir ls seguretat, es requereix la col·laboració de tots .

Recordeu que en acabar la cadena, s'ha preparat una botifarrada groga a Aiguaviva. Veniu a fer un berenar/sopar solidari i reivindicatiu mentre escolteu música. Si us ho perdeu, des de casa o des del cotxe seguiu-ho a través de les emissores locals.

Responsive image